ver-veriştir

ey kâri..!

kafan mı bozuk?

birine tepen mi attı?

gel, kime kızacaksan kız! bu sayfa; senin, benim, hepimizin..!

ver-veriştir!

benim tepem en son bana attı. şimdi söylemeyeyim sebebini ama, çok kızdım kendime çok!

anlaşılmaz şeyler yazıyorum ve sonra anlaşılamamaktan dert yanıyorum. bu ne biberiye turşusu a canım!

60 responses to “ver-veriştir

  1. amme hizmeti yani. bu da güzel. sonra, burası belediye çöplüğüne ya da güzin abla’nın (ruhu şad olsun) mail adresine dönmesin. “eşeği görmeden yuları hazırlama” meselesi yani.. (bu söz böyle miydi, sözdeki hayvan eşek miydi, emin değilim, ata yadigarı olan atasözleriyle aram pek kavi değildir de)..

  2. ah ben burayı nasıl es geçmişim :) hay geçmişine yandığımın !
    bakın ne güzel ilk çemkirmemi yaptım :d
    hem siz niye öyle kötü şeyler geçiriyorsunuz ki aklınızdan.. hiç de değil, bu da lâzım bence, arada bir rahatlamak için ;)

  3. şimdiiiii. koskoca bir orman gibi yanan gönlüm suya hasretken bir de doğuştan gelen şanssızlığım sayesinde ordan oraya savrulup çöllerde susuzluktan ölürken bir kuyu bulursa koşmaz mı insan? koşarken kuyudan su içmeye yolda aman vermezlerse ve ulaşamazsam kuyuya kimse bakmasın kusuruma… ben ulaşamadım ve başaramadım diye öyle uzakta durmasın kimse, unutmayalım ki elinde atacak taşı olanlar için şarttır böyle kuyular… taşlardan dibi görünmesin, yapanın eline sağlık…

  4. lan mete!
    lan senin bilmediğin bi’ bok yok mu lan!
    bi’ dur lan atlama her lâfa.
    senin bildiğin kadar benim unuttuğum var lan.
    çok konuşup canımı sıkma! dövecem diyom oooğlum…
    sen daha beni tanımıyon de mi dümbük! ben konuşmam yaparım lan.
    bittin oğlum sen, öldün haberin yok.
    say bakalım kaç günün kaldı…3..2..1..? bekle, ben sabırla bekliyorum.

  5. iyi ki mete ben değilim… tırstım valla….allah candan’ın eline düşürmesin… dili ayrı:)

  6. dark side of candan.. ya da candan’ın gazabı..
    etrafınızda mete adlı kim varsa uyarın, yazıktır. o da insan evladı..

  7. Amaninnnn! Benim adımın ilk üç harfi uyuyor. Acaba yırttım mıdır kine?

  8. Burda yaşanacak kasırgalar için bi de sür sürüştür odası konsun öyle gelelim….
    Saç baş mı kalır bu halde :)

  9. 1646,
    varsa kıcıh olduğun biri, havâle ücreti de almam senden :)
    dostlar arasında lâfı mı olur :d

  10. halid..
    bu amca yeni.. ama ben eskiyim :d
    insan evlâdı olduğu hususunda ciddi sıkıntı yaşıyorum, ıspatlamak ister misin? valla sen bile çileden çıkarsın yeminle, Allah nasıl aceleye getirmişse bunu yaratırken.. elinden kaçmış olmalı ;)

  11. Metin Bey,
    sormayın adam her an karşımda, aynı ortamı paylaşıyoruz ve o arada aklıma neler geliyor bilseniz.. yeminle bu söylediğinizi bile düşündüm, iyi ki de adı metin değil, benim bu tür saplantılarım da vardır, isim yüzünden birinden nefret etmek gibi, elimde değil. valla şükrettim kendi kendime iyi ki adı metin değil diye :)

  12. Keşkül’üm,
    bak bunu nasıl da düşünemedim :)
    halid’im duydun di mi?
    bakım-onarım servisi açmak da icâp ediyor şimdi, hay Allah!
    yok aslında iyi oldu bu, en çok ben girerim herhâlde :d

  13. amaç kırıp dökmekken, sonrasında kırılıp dökülenler için bir bakım onarım servisi açmak anca modern insana has bir şey olsa gerek..

    kırıp döker gibi yapmayınız, kırıyorsanız kırınız.. ya da hiç kırmayıp uslu uslu oturunuz.. içinizdeki asi hissiyatı böyle “ne şiş yansın ne kepap” mantığıyla deşarj etmeyiniz, gün gelir lazım olur.. ya şiş yanacaktır ya da kebap.. :P

    bu arada, yorumların birindeki “sen bile halid” ibaresi de gözümden kaçmadı.. iftar iftar iyi güldüm.. sen de gül emi candan diyecedim ki dün gece aklıma geldi, vazgeçtim. limiti doldurdun.. :))

  14. tamam canım, sâkin ol canım, sen haklısın canım :P
    sen modern bi’ adam olamazsın canım :P

    he valla limit ne kelime :) bütün gün gülümsedim durdum :))

    ya şiş yanacaktır, ya kebap halid!
    de, şiş nasıl yanacaktır halid? Metin Bey görse de yardımcı olsa bu soruya.. inlerle cinler mevzusuna döndü bu iş :P

  15. Gördüm de çıkamadım işin içinden…

  16. buyrun..
    Metin Bey de çıkamadı ya işin içinden, vay bana vaylar bana!

    hem Metin Bey hazır çemkirme köşeme gelmişken şey diyecektim.. siz fiko’yu sevmez misiniz, tek satır bile bahşetmemişsiniz , teessüflerimi bildiririm efendim! ha -konuyla ne ilgisi var- derseniz o ayrı ama dikkat buyurunuz efendim ben genellikle konu dışına taşmayı severim. saçmalamak boynumun borcudur. bunu da opera bestecisi,kompozitör,orkestra şefi,piyanist v.s. bir dostum vasiyet etmişti..kendisi henüz sağ.. belki bir gün ağırlayabilirim blogumda kimbilir :) ne çok sır veriyorum size, hayırdır inşallah! ah sâhi benim hiç sırrım yoktur ;)

  17. En çok nefret etmem gereken insandan nefret bile edemiyorum..
    Kaldı ki nefret randevu yoluyla hissedilen bişi diil di mi?
    Karşılaşmaktan kaçınmaak..
    Kaçmak..
    Çözüm diil belki ama..
    İyiyim ..
    Ama şöle evire çevire pataklamayı çok isterdim..

  18. Keşkülem :)
    yardım lâzım mı? kan çıkacaksa gelirim ;)
    şaka bir yana, nefret besleyememek özel bir duygu.
    bak bana, mete’yi unuttum bile. ne kadar çabuk yanıp, ne kadar çabuk sönüyorum. yanar döner miyim neyim :)) pataklamak o anda olabiliyorsa evet tavsiye ederim, güzel bir duygudur. husband no:2, kara kuşaktı ama dağıtmıştım suratını, hayır pişman değilim hâlâ, susturmanın başka yolu yoktu. bir de kadınlar için vıdı-vıdıcı derler, peee!
    ne diycem burası îtirâf odası gibi bi’ şey oldu yav , aklıma geldikçe dökülüyorum :))

  19. itiraf.com’a hoşgelmişemdir!

    Efenim hayatta en çok istediğim şey[lerden biri de], hiç kimsenin öyle olduğumu bilmediği bir zaman ve mekanda, karşımdakinin suratını çarşamba çanağına çevirip haddini anında bildirmektir. Burada önemli olan çarşamba çanağı değil, yaratılan sürprizdir.

    Neyse…

    Cano Hanım,

    Fikret Kızılok meselesini benim yazlıkta sormuştunuz sanırsam. Özür dilerim, dalgınlığıma gelmiş, atlamışım. Fekat 1-1 berabereyiz; siz de linklerime heç tikkat etmemişsiniz! Bi alıcı gözüynen bakın bakalım ne göreceksiniz…

  20. Bu arada “abooooov, vış!” dimeyi unutmuşam!

  21. Hay Allah, iki önceki yorumumdan sanki bilmemne renk kuşak taktığım filan anlaşılabilir ki yok öyle şey. Bendenizin o taraklarda bezi yoktur, fiziksel olarak “olabilemez” zati.

  22. Metin Bey,
    benim gözümden kaçar mı sanıyorsunuz ;)
    milyon kere teşekkür daha evvelden vardı, yâniciğime benim fiko yorumumdan evvel ve dahi sevgili 1646 dostuma da link verdiğiniz hiç gözümden kaçmış değil. önce link va’dı da virmedik mi, sonra tâife-i kafadaran’da yerini aldı, doğru muyum efem?

    efendim kim demiş, fiziksel özelliklerin o taraklarda bezi olmaya engel teşkil ettiğini :)
    bendeki boy, sizin sezen’den 2 cm daha uzun, kilo deseniz 80 değil evelallah! emme bu benim çalıştığım suratın çarşamba pazarına dönmesine mâni değil. çok mu övündüm nedir :) meselenin can damarı ilk beş dakikadır, sonrasını ben bilem hatırlamıyorumdur, hattâ denk gelse korkarım sıkı bir dayak da yiyebilirim, çünkü bütün enerjimi harcıyorum. benden iyi boksör olurdu o kesin, ilk beş dakikada saydırdım saydırdım, nakavt nakavt, yoksa ayvayı yerdim :)

  23. Anaaa, benim yazlığı benden iyi tanıyonuz walla!

  24. Ayrıca, dayak konusunda dediğiniz doğrudur emme, benim yine de fiziksel donanımımın eksikliğinden naşi o taraklarda bezim yoktur!

  25. Metin Bey,
    ağır geçiyor bu gece.. son yorumu da buraya yazıp çekiliyorum.
    neden bilmiyorum ama size gelip yazamıyorum şu ara ve inanın neden bilmiyorum, çok garip…yazmıyor oluşum okumuyor olduğumu göstermez ya. hergün geliyorum biliyorsunuz, eski defterleri karıştırıyorum hiçbir şey yapmasam…ve tabi sizin blogunuzu sizden iyi biliyorum, kuş uçsa haberim olur benim Jazzetta’da.. ya bi’ şey diycem ben sizi çok seviyorum, aynen bir akrabam gibi falan, bunun da nedenini bilmiyorum. eksik olmayın…

  26. ahhh afedersiniz yalan söylemiş oldum. şimdi aklıma geldi, benim akrabam yok denecek kadar azdır ve aklıma bir tek teyzem geliyor sevdiğim, düşünüyorum düşünüyorum başka da çıkaramıyorum.
    ımm tamam tamam, sizi binbeşyüz yıl önceden falan tanıyorum, ondan olsa gerek :)

  27. inikas.wordpress.com ana sayfaya girelim aşağıdaki javascript kelimesiyle başlayan yazıyı komple kopyalayıp adres olan yere yapıştıralım ve ok tuşuna basalım işte inikası okuyunca bana böyle birşeyler oluyor:)

    javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300;y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.images; DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i-DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position=’absolute’; DIS.left=Math.sin(R*x1+i*x2+x3)*x4+x5;DIS.top=Math.cos(R*y1+i*y2+y3)*y4+y5}R++}setInterval(‘A()’,5); void(0);

  28. 1646 :))
    meraktan öldüm neler oluyor girince???
    denedim ama, sayfada hata dedi, ben mi yanlış yapıyorum bir şeyleri :P

  29. fırtına geliyorum demez ama ben bilirim. eh, belliydi kaç gündür bir şey olacağı..
    -işini al başına çal sefil! kimseye minnet etmedim, alttan almadım, hoş görünmek için yalan söylemedim.
    semih; bana iki lâfın başı, patronun kim olduğunu söyleme gereği duydun. sen daha çok gençsin ve ne öğrenim gördüğün amerika örnekleri seni kurtaracak, ne de anlayıp bilmeden ettiğin profesyonellik sözleri. profesyoneller iş yaparlar, lâf değil oğlum! amerika’da sana bunu mu öğrettiler, yoksa sen bu kadarını mı aldın? yanında üçyüz kişi çalıştırdığını söylemen neyi değiştirir ki, bu seni haklı mı çıkarır şimdi?
    kiloma para saymadın ya hıyar! ne ispiyonculuk, ne yalakalık bildiğim anladığım işler değil, bu yaştan sonra da öğrenecek hâlim yok, hem ben sonradan pek bir şey öğrenmedim ama senin bundan haberin yok. ne o, ilk defâ mı birlikte çalıştığın biri canına okudu? sesi senden daha fazla çıktı. duâ et, gayrıciddi karşımda tıkındığın kahvaltı tepsin başına geçmedi. gerçi fiziksel olarak zorlanırdım, çünki önümde beni engelleyen bir sehpa vardı ve gücümü öncelikle o sehpa için harcamak zorunda kalırdım.
    mete işini çözmüşken hem, sen nereden çıktın? senden fazla bilmek suç mu? bir an patronluğun bana geçtiği düşüncesine mi kapılıp bana ”kraliçem” diye hitâb ettin? ıı.. işte o büyük hatayı sen de yaptın. beni kaybettin. rakip olarak görürsen beni,- bitersin- demiştim değil mi? evet demiştim. işte bitti. sen sağ, ben selâmet. istediğin için geldim ve istediğim için gidiyorum. olay bu kadar basit.
    beni aratıp durma, telefonla konuşmak falan istemiyorum! bugün de izinliymişim ya, sen öyle zannet. daha tükürdüğümü yalamadım. dilerim Yüce Yaradân beni değil nâmerde, merde bile muhtaç etmesin!!!
    ÂMİN…

  30. yukarıda yazan şöyle bir komut var

    javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300;y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.images; DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i-DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position=’absolute’; DIS.left=Math.sin(R*x1+i*x2+x3)*x4+x5;DIS.top=Math.cos(R*y1+i*y2+y3)*y4+y5}R++}setInterval(’A()’,5); void(0);

    özür dilerim söylemeyi unutmuşum… explorer ile çalışıyor ve sayfa açıldığında görünürde resim varsa yapması gerekeni yapıyor… mesela hürriyet, sabah gibi açılınca minik minik resimleri olan sayfaların adres satırında sayfa yüklendikten sonra her şeyi silip bu komutu yapıştırın ve okey ya da return tuşuna basın komut o sayfada çalışacaktır… eksik bilgi için tekrar özür…

  31. üslubunuz çok güzel sevgili blog sahibi. su gibi berrak ve net. yolunuz açık ola. dostluka.

  32. azure..
    uslûbum hem de bu sayfadaki beğenilmişse eğer eyvah!
    bunları yazdıktan sonra pişmân oluyorum ve burası bir yerde kendimi terbiye etme odam, bakıp bakıp ders almam için.
    sizin de yolunuz açık olsun, dostluğa..

  33. Bende şunu diyim ayrı olarak benim sitemie linkere eklerisiniz.

  34. Yanarım, yanarım cilingir ve cimcimesi ile görüşemediğime yanarım.. :) Bekliyorum, başınıza ekşiyeceğim… :))

  35. Ben bu şirketşn muhasebecinin q½&%£*&€ …………

    Oh be verdim veriştirdim rahatladım..

    Sağolun Candan hanım malikanede böyle bir imkan varmış daha yeni keşfettim..

    Bu arada mekanı değiştirdim, taşınma gerginliğinin üstüne muhasebecinin vahim hatası geldi işte böyle oldu..

    Yeni yerimize beklerim.

    http://dusunceler.org

    Hürmetler.

  36. Suat Bey,
    aslında buraya epeydir yazmıyorum. gâliba pek bir şeye sinirlenmiyorum şu aralar. yâni kendimden utandım şu yazdıklarıma bakınca :( ama söylemiştim burası benim kendimi terbiye etme odam. insanlık hâli, ne olur ne olmaz diye de açık duruyor. fenâ da olmamış gâliba, şimdi de sizin işinize yaramış görünüyor :)
    kendi yeriniz tekrar hayırlı uğurlu olsun, tatlı olayına girmeniz de pek iyi olmuş, tatlı yiyip tatlı konuşalım inşallah :)

    selâmlar…

  37. Merhaba Candan Hanım;

    Şu atatürkçüdüşünce blogu var ya wordpressde. Ha işte onları karşıma çıkarsın Allah’ım işte o zaman verip veriştireceğim ben ziyadesiyle. Zaten operasyonun adı şerefsizleri uyuz etme şu anda. Aklımda çok sofistika psikopatlıklar var. muhahahahahahahahahaha.

    İyi günler efendim. Bu imkanı bana tanıdığınız için tşekkürlerimi arz ederim :D

  38. MERABA
    biliyomusun sana bir tesekkur borcum var blogu actigimda bana ilk yorum yapan sendin cok tesekkur ederim senin blogun gercekten cok guzel donatilmis ya aslinda benim ugrastigim blog tamamen alanimin disinda ama ben ihtiyac oldugu icin kurdum benim bolumum bussiness yanii koyle filanda pek alakam yok yani yilda bir ancak giderim ama dusundum ve boyle bir sey yapmaya karar verdim sanirim cok sade oldu ama elimden bukadar geliyor hemde yurt disinda olmam nedeniyle herkese ulasamiyorum neyse tekrar tesekkurler kendine iyi bak

  39. bu arada unutmadan sizin linkinizi blogumda yayimlamak istiyorum tabi bir mahsuru yoksa ?

  40. Bayat Köyü,
    teşekkürlük bir şey yok. köyleri/köy hayâtını seviyorum. blogu görünce sevindim ve bir hayırlı olsun mesajı bırakayım istedim..
    link vermenin mahsuru mu olurmuş, ben de zevkle vereceğim linkinizi :)

  41. tesekkur ederim hanimfendi

  42. valla süper bi hizmet olmuş bu, ama benim gibi ona buna canı sıkılan, sinirlenen kişilerin elinde aşırı büyür burası. Ondan sonra bakarsınız -Everfever bugün hangi ipe sapa gelmez şeylere kızdı acaba, yine hıncını İnikas’ın “Ver-veriştir” köşesinden çıkarttı heralde- diye. Neyse ben buralara çamurlu ayaklarla girmeyeyim :D

  43. Muzmin Bey,

    Size ulaşamıyorum bir türlü, izin vermiyorsunuz… Ne hata yaptım, ne günah işledim, suçum nedir, ben de bileyim. Ben bu sanal teknolojinin sülalesini Rezervuar Köpekleri filmine götüreyim yaw!!!

  44. Cano Hanım: ey kâri..!
    Metin Bey: Buyrun!
    Cano Hanım: kafan mı bozuk?
    Metin Bey: Hem de nasıl!
    Cano Hanım: birine tepen mi attı?
    Metin Bey: Tepemin tası attı, n’evet.
    Cano Hanım: gel, kime kızacaksan kız!
    Metin Bey: Cano Hanım’a kızacam!
    Cano Hanım: bu sayfa; senin, benim, hepimizin..!
    Metin Bey: Biliyom!
    Cano Hanım: ver-veriştir!
    Metin Bey: Peki öyleyse, benden günah gitti!

    Cano Hanım, Cano Hanım,

    Ayol ayağınıza diken mi batıyor benim malikanemin yollarında? Yoksam benzin parasını mı denkleştiremeyonuz? Yahut da yaldızlı mühürlü damga pullu davetiye mi bekliyonuz? Niyçün gelmez oldunuz, uğramaz, yüzünüzü göstermez oldunuz yaw? Ne günah işledik de kara kedilere müracaat eder oldunuz? Wallaha bu son meşazımdır, söyliiim. Oğa göre.

  45. Konstantin Bey,

    Aynısı sizin içün de geçerlidir. Habarınız ossun.

  46. Everfever,
    giriş selbes! çamurlu ayaklarla girebilir, yerlere sigara atabilir (ama tüküremezsiniz), başköşedeki kanepeye kurulabilir, kanepeye çay dökebilir, küfür edebilir, çay lekesini çıkarmaya çalışabilir, bize tarçınlı kek yapabilirsiniz.. :)
    burası büyüsün istiyorum ben. elele tutuşalım, titan zinciri gibi bi’ şey kuralım istiyorum. bakalım, nasip artık.. ;)

    Metin Bey,
    naşkolsun nyâni! nonlar nnasıl nsözler nöyle.. ayağıma diken batsa habarınız olurdu, param bitse toplayıvirürdük arkadaşlar arasında değel mi?! damga pulu kalktıydı yanılmıyosam, yaldızlı dâvetiyeler bana ımm ne bileyim çok sakil geliyor. kara bir kedi var bizim şantiyede. kapkara hemi de.. korkuyorum ondan ben, neğen araya sokem?! azarlı tarafından seslenilince bakınız nasıl da duyuyom. :)) ama Konstantincim duyar da gelir mi bilmem. o sanki daha bir parayı seviyor, 100 usd’ye biter bence o iş. ;)

  47. Entresan içerikli bir site :) orjinal

  48. Bana kendi gerçekliğini dayatmaya çalışan herkes;
    Ya delisiniz ya dahi ya da iktidar sahibi.

    Bir deliyseniz, gerçekliğimi kuşanırım, bir dahiyseniz gerçekliğinizi ancak bir iktidar sahibiyseniz ancak kılıcımı kuşanırım.

  49. vaaay kimleri görüyorum! :)

    tamam sinirlenme hemen, burası verip veriştirme alanı ama önce bir selâm filân..

    neyse kuşan kılıcını bu bloga mahsus bir iktidârım olduğu söyleniyor. :P

  50. Selam daim olsun, öncesiz ve sonrasız. Selam metne göz akıtmak olsun, sözün anlamı kamçılayan sığlığından uzak, kendi oylumlarına yaraşır bir barış ve esenlik okuması olsun. O olsun, bu olsun zira oluşagelen her ne varsa varlık sebebini evde unutup geliyor.

    Bloga mahsus iktidar, anlamın sonsuzca ertelenişi sebebiyle itaatsizliklerin en büyüğünü kendine eder. Verdim veriştirdim de ne oldu? Gecenin karı kariya! Zılgıtı kendinden önce gelir.

    Hayırlı olsun yeni günlüğünüz.

  51. Bu alanı her gördüğümde içimden geçenlerin alayını yazmak geliyor.Yutkunup bir fırt daha çekiyorum sigaradan yazsam mı?yazmasam mı?Birilerine çatmazsam yemin ediyorum ki patlayacağım.Sabrın sonunun selamet olduğunu söyleyenlerin ben ……….

    En çok verip verilesi kişi benim aslında!!!Bu kadar sabır gösteren ben değil miyim?Gerizekalı olmam lazım üç yıl sabır göstermek için!

    Sekiz yıl önce mantıktır diyip attığım imzaya!
    Kör olan gözlerime!
    Çalışmayıp evde oturan beynime!
    Sanal denen bu aleme yazan parmaklarıma!
    Tüm iki yüzlü dostlarıma meyil eden gönlüme!
    Şimdi canının yandığını düşünen yürek denen o lanet olasını göğsümün ortasında taşıdığıma!
    Güçlü görünmeliyim diye bütün zayıflarımın üstünü örten zekama!
    Büyüktür diyip sözünü dinlediğim insanlara!
    Güven duyguma!

    verip veriştiriyorum!!!

  52. su verem de iç gıı.. hele bi yudum al sonra gene şe’edersin. boğaz dokuz boğummuş ya ondan sebep. tağam be bi şey demedik. ne kızıyon bana da.. :)

  53. İnsanları kullananlara
    Adilere
    Pisliklere
    Kötü hissetmemi sağlayan yüzsüzlere
    İnsanları kandıranlara
    Kötü olan tüm kalplere
    Canımı acıtanlara
    Acıtmak isteyenlere
    İlgisizlere
    Sevgisizlere
    Fz’ye ;
    Aptallığına
    Saftirikliğine
    Mantığına
    Mantıksızlığına
    Yalnızlığına
    Geceye
    Gündüze
    Nete
    Msne
    Bloga
    Wordpresse
    Okuluna
    Öğrencisine
    Evine
    İşine
    yemeğine
    Bulaşığına
    Hayatına da
    hepsine…..
    …………………
    …………………..

  54. anaaa, durun bi Fatma Hanım.. siz de mi? hay allah! ne etsek?

    ay ben de bi tutarsızım! açmışın mâdem ver-veriştir köşesi ondan sonra, teselli şeysi yapıyosun burda!
    bırak insanlar döksün içini, rahatlasın. alalaaa… ya yok, ondan değil be candan, geceye gündüze bi de hayâta şe’etmiş ya Fatma Hanım, ona şe’ettim ben. yoksa ne karışacam canım.

  55. ederim tabi :D öğlene sabaha da denize güneşe kuşa böceğe şarkı türküye de :D açmışsın köşe verecez veriştirecez

  56. İnsanları kullananlara
    Adilere
    Pisliklere
    Kötü hissetmemi sağlayan yüzsüzlere
    İnsanları kandıranlara
    Kötü olan tüm kalplere
    Canımı acıtanlara
    Acıtmak isteyenlere
    İlgisizlere
    Sevgisizlere
    Fatih’e ;
    Aptallığına
    Dangalakligina
    Mantığına
    Mantıksızlığına
    Yalnızlığına
    Oglenine
    Gündüzune
    Nete
    Yahoo massengerine
    Bloga
    Wordpresse
    Evine
    İşine
    yemeğine
    Bulaşığına
    Hayatına da
    hepsine…..
    …………………
    …………………..
    diyerek kendi verisyonumu yayinliyorum……

  57. alışveriş çılgınlığındaki insanların cirit attığı büyük marketlerde …. club kartınız var mı? sorusunu sorduran üç kuruşluk indirim ayrımcılarına…

  58. dün hayatımı karartanlara, işsiz kalmama sebep istihdam sorununa çözüm bulmayan/bulamayan/bulmak istemeyen hükümetlere, geçen gün en sevdiğim kalemimin yere düşüp kırılmasını sağlayan yerçekini yasasına, susuzlukla mücadelede insanlara “tatile çıkın” diyenlere…
    diye uzayıp giden bu listeye de ayrıca nefretlerimi iletirim. WordPress’i yasaklayan zihniyet ip adresinden beni de banlamadan bitsin bu yorum.

    candan hanım,
    çok sağolun. iyi geldi valla.

  59. benim kıvırcık marul saçlarımla dalga geçen herkes.hele de yakışıklılığımı ve de karizmamı çekemeyen insancıklar.yazıklar olsun size.yuh olsun.benle dalga geçmeyin olm.

Yorum bırakın